Rocco Bootsma schildert uitsluitend met de beste verf, van Sigma. Waarom? Dan weet u dat u weer heel veel jaren vooruit kunt. Dus alle soorten ondergronden, maar ook wandafwerking: laat Rocco zich bij u bewijzen en u wilt nooit meer een andere schilder! En nog iets leuks: u heeft nog nooit een schilder in huis gehad, of de buitenboel laten verven, door iemand die zó netjes werkt.

Schilderwerkzaamheden

Stel, u hebt binnenschilderwerk. Dan wilt u een precieze en nette schilder. Rocco is er trots op binnenschilderwerk te doen bij iedereen: van de top van het Nederlandse bedrijfsleven, tot iedereen anders die een goede schilder wil. Voor binnen of voor buiten.

 

Gevelreiniging

Een huis, bijvoorbeeld als u het wilt verkopen, krijgt maar één kans op een eerste indruk. Dus een schone uitstraling is van groot belang. Rocco Bootsma draait er zijn hand niet voor om!

Spuiten

Iedereen denkt te kunnen spuiten. Maar u weet wel beter. Dit is een vak apart en dat beheerst Rocco tot in de puntjes. Wat u krijgt? Een perfect gelijkmatig en dekkend resultaat.

Kunstvloeren

Gaat Rocco vreemd? Nee, zeker niet, want ook dit vakgebied beheerst hij. Hoe? Door zeer nauwe samenwerking met de gerenommeerde bedrijven Ferofloors en Decopox. Dus coatingvloeren, gietvloeren of grondvloeren: Rocco Bootsma laat u verbaasd staan over twee dingen: het perfecte resulaat en de lage prijs. Dus wat let u om hem in te schakelen?

Houtrot saneren

Je bent vakman of je bent het niet. Rocco is het wel, dus houtrot pakt hij aan. Onderhoud en herstelwerk aan kozijnen is hem op het lijf geschreven. Hoe? Hij vervangt het aangetaste hout door bijvoorbeeld laminaten in combinatie met niet-water-opnemende epoxy. En wat denkt u? Als de gerepareerde stukken daarna door Rocco worden bewerkt en geschilderd, is er maar één conclusie: de ingreep is onzichtbaar en het resultaat magnifiek.